Istrië
Het appartement
Praktisch
Prijzen & reserveren
Contact
Foto's appartement
Foto's Istrië
Gastenboek
Praktisch

In het appartement
- Er zijn voldoende handdoeken/theedoeken aanwezig.
- Koffiezetapparaat en een Senseo apparaat aanwezig.
- De eindschoonmaak van het appartement is bij de prijs inbegrepen.
- Er hoeft geen borg betaald te worden, wel vragen wij eventuele schade meteen te melden en, in overeenstemming, te vergoeden.
- Het is geen probleem om te douchen en tanden te poetsen met het kraanwater. Gebruik water uit flessen voor koken/drinken/koffie & thee zetten.
- Babybed/stoel aanwezig.

Buiten het appartement
- Op 300 meter van het appartement is een kleine dorpssupermarkt (alleen cash). De grote supermarkten vind je in & rondom Pula: BILA, Kaufland, Plodine, Lidl etc.
- Rondom Pula zijn verschillende kiezel-en rotsstranden: Zlatne Stijene, Valbandon, Verudela, Kamenjak. Langs de hele kustlijn zijn badplaatsen en strandjes te vinden: Rabac, Liznjanj, Porec, Rovinj.
- Waterschoenen/sandalen zijn onontbeerlijk.
- De munteenheid is de Kuna (HRK), bij alle pinautomaten kan met je Nederlandse bankpas Kuna's pinnen en ook in de grotere winkels kan je met je pin afrekenen.
- De afstand Amsterdam-Pula is 1400 kilometer. Vliegen kan met Croatian Airlines (via Zagreb). In de zomermaanden zijn er meerdere aanbieders van vluchten naar Pula (PUY) zoals bijvoorbeeld TUI Fly, Transavia, EasyJet. Een auto is onontbeerlijk in Istrie, dus als je met het vliegtuig komt, adviseren wij om een auto te huren. Dat kan bij verschillende autoverhuurbedrijven op het vliegveld van Pula. Of check www.rentalcars.com


Copyright © 2012-2020 / Foto's: S. Sussenbach & M. Varicak / Ontwerp: Mainstream Netservice